Monoportii Tort Fruits – 28 NFR

Tort Monoportii FruitsMonoportii Tort Fruits cu ornament

Aceste Monoportii Tort Fruits cu ornament, ne provoaca papilele gustative, prin combinatia de creme delicioase si gusturile fructelor cu care sunt ornate. Pur si simplu, se cer gustate. Monoportii Tort Fruits, cu o astfel de abordare, de a fi concepute in miniatura tortului mare, sunt foarte atractive si practic, deoarece se pot pregati in caserole, precum si in cutii de carton de la noi, sau de la dumneavoastra, pentru a fi inmanati invitatilor la plecare, iar acestia vor retrai si ulterior, acasa, atmosfera de la minunatul dumneavoastra eveniment.

Monoportiile, pot fi acoperite in exterior cu ciocolata neagra, sau ciocolata alba, pot avea diferite ornamente, decoruri sau figurine din martipan, reprezentand body, suzeta, animalute, carucior, in diferite culori si nuante.

Se pot scrie monograme sau nume intregi, in diferite culori.

Aceste tortulete, sunt delicioase, ele fiind realizate in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi realizata dintr-o varietate mare de creme fierte, cum ar fi: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).
Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.

Va asteptam cu drag cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea monoportii tort, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503