Prajitura Profiterol – COD 055 P

Prajitura Profiterol - COD 055 P Prajitura Profiterol – COD 055 P

Aceasta Prajitura Profiterol – COD 055 P, este un deliciu, o prajitura care te face sa te lingi pe degete. Nu exageram cand spunem asta.

Are un blat de cacao, un rand de crema de vanilie, un rand de mousse de ciocolata.
Mai are un rand de caramel, si intre straturi se afla mini profiterol.

Deasupra, prajitura este deocorata cu acelasi mousse de ciocolata din interior, o biluta de ciocolata si un model elegant realizat tot din ciocolata.

De indata ce gusti din aceasta prajitura, gura iti este bombardata de o explozie de delicii, in special datorita caramelului si a mini profiterolului aflat in interior.

Cu siguranta este o prajitura pe care o vei mai manca si altadata!

Va punem la dispozitie o varietate mare de prăjituri standard și prăjituri de post, toate realizate cu creme fierte si din ingrediente naturale

Incepand de la prajituri traditionale precum Albina, Amandina sau Padurea Neagra, si pana la Specialitatile Casei, precum Prajitura Mocca, Prajitura Sweet Mocca sau Eszterhazy.

De asemenea, realizam si produse de post, prajituri de post cu ciocolata, fursecuri de post si alte prajituri specifice.

Ne ocupam cu mare drag si atentie de fiecare client in parte, asigurandu-ne ca totul este exact asa cum va doriti.

Va asteptam cu drag, la sediul Cofetariei Sweet Mocca, Str. Anatole France nr. 68, din Oradea, sau telefonic la nr. 0744-771503