Tort Club Mikey – COD 420

Tort Club MikeyTort Club Mikey – COD 420

Acest Tort Club Mikey – COD 420, a fost creat spre incantarea unei fetite si spre uimirea invitatilor la aniversarea zilei ei de nastere.

Creatiile din martipan al clubului personajelor preferate al acestei fetite, au fost montate pe un tort spectaculos supraetajat si acoperit cu martipan roz.

Stelutele de pe tort, dau impresia jocului de artificii, ceea ce ii da un efect si mai special.

Gustul delicios este si el inclus in toata aceasta minunatie, creata cu multa dragoste din ingrediente naturale si dupa retete incercate si apreciate

Se pot scrie monograme sau nume intregi, in diferite culori.

Putem realiza diverse figurine din martipan, in functie de cerintele dumneavoastra. Preferabil ar fi, sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurinele din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Asemenea torturi pentru copii, sunt delicioase, ele fiind realizate in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi realizata dintr-o varietate mare de creme fierte, cum ar fi: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).
Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.

Va asteptam cu drag cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea tortulete, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503