Tort cu Vafa Strumfii – COD 589

Tort cu Vafa Strumfii – COD 589

Acest Tort cu Vafa Strumfii – COD 589, este acoperit cu vafa comestibila, pe care apar toti strumfii din indragita poveste.

Toata marginea tortului, este decorata cu floricele si fluturi din martipan, pentru a accentua si mai mult aspectul de poveste.

Totul apare pe un format dreptunghiular, in culori vii, de neuitat. Pe cat de frumos, pe atat de delicios.

Mesajele pot fi introduse, in functie de preferintele dumneavoastra, in diferite culori, pe suprafata, pe lateral, sau pe placute comestibile montate.

Ingredientele naturale, crema fiarta si gusturile imbietoare din compozitie, fac si ele din acest tort, unul de exceptie.

Se poate realiza in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte.

– creme fierte la alegere, precum: ciocolata, vanilie, nuca, lamaie, cafea, pireu de castane, sacher, raffaello (cocos)

– creme mousse de ciocolata, ciocolata alba, iaurt, zmeura, capsuni, visine.

Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra;

– sau specialitatile casei: Mocca( crema de ciocolata/ vanilie/ visine/ salam de biscuiti, intre foi crocante de nuca, sau piscot de ciocolata/vanilie). Eszterhazy (foita crocanta de nuca si crema de vanilie)

Doar pentru ornarea torturilor comandate de la noi, putem realiza si o diversitate mare de figurine din martipan pentru decor, in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan pentru torturile comandate de la noi, se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Va asteptam cu drag, cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503