Tort Trandafiri Pastel Crema – COD 487

Tort Trandafiri Pastel CremaTort Trandafiri Pastel Crema – COD 487

Acest Tort Trandafiri Pastel Crema – COD 487, este decorat cu flori din frisca, colorate in nuante pastel de roz, galben, albastrui, pe un fond din crema alba.

Mesajul aplicat estetic, da un plus de efect acestei compozitii fermecatoare.

Pe cat de frumos si atragator, pe atat de delicios, deschide apetitul si atrage toate privirile invitatilor la eveniment.

Mesajele pot fi introduse, in functie de preferintele dumneavoastra, in diferite culori, pe suprafata, sau chiar pe placute comestibile montate pe tort. Acest deliciu, este realizat in totalitate din ingrediente naturale si in interior cu crema fiarta, ceea ce confera gusturi imbietoare.

Interiorul se poate realiza din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte.

– creme fierte la alegere, precum: ciocolata, vanilie, nuca, lamaie, cafea, pireu de castane, sacher, raffaello (cocos)

– creme mousse de ciocolata, ciocolata alba, iaurt, zmeura, capsuni, visine.

Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra;

– sau specialitatile casei: Mocca( crema de ciocolata/ vanilie/ visine/ salam de biscuiti, intre foi crocante de nuca, sau piscot de ciocolata/vanilie), Eszterhazy (foita crocanta de nuca si crema de vanilie)

Va asteptam cu drag, cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503