Candy Bar Elegant Pandora – 028 CB

Candy bar elegant Pandora (3)Candy Bar Elegant Pandora

Acest Candy Bar Elegant Pandora, a fost creat cu multa migala de catre cofetarii profesionisti ai Cofetariei Sweet Mocca SRL din Oradea.

Fiind o compozitie eleganta, va reprezenta cu succes evenimentul dumneavoastra, indiferent de natura ei.

Marea diversitatea a sortimentelor de prajiturele, cat si a fructelor in sine care se pot pune in aranjament, permite placerea de a savura multitudinea de delicii, care atrag si prin incantarea ochilor. 

Puteti chiar sa alegeti  combinatia perfecta pentru un candy bar personalizat dupa gustul si preferintele dumneavoastra. Va punem la dispozitie lista cu produsele individuale si cu pachetele, in functie de numarul de invitati. Puteti sa va alegeti dumneavoastra fructele pentru aranjament, pe care le doriti la eveniment.

Produse individuale, cum ar fi: bilute cocos, bilute alune, bilute Raffaello, bilute castane, tarte cu fructe, deserturi la pahar, bomboane Ady, minieclere, turnulet Minichoux, miniprajituri de casa, cescute cu crema de cafea, Muffins, Macarons, Cace Pops, Delicatese, Truffe de ciocolata, asteapta sa faca parte din preferintele dumneavoastra pentru un candy bar perfect.

Va asteptam cu drag cu comenzile dumneavoastra, la Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503