Despre noi

logo Cofetaria Sweet Mocca Despre Noi, contine Povestea noastra si este simpla

Dorim sa retrezim in tine sentimentul de caldura si dragoste din copilaria timpurie, atunci cand mama sau bunica iti pregatea desertul pentru masa de duminica. Astfel, putem spune despre noi, ca de peste 25 de ani, producem si comercializam produse de cofetarie si patiserie, realizate dupa retete traditionale.

Arome intense, fara gusturi artificiale

Suntem o echipa simpla care isi doreste sa impartaseasca cu cei din jur torturi si praijituri de casa, delicioase ca la mama acasa.

Chiar daca prajiturile mari si viu colorate in care se simte gustul artificial al prafurilor, al inlocuitorilor de oua, lapte sau frisca sunt la moda, noi refuzam sa facem acest lucru.

Suntem renumiti pentru calitatea, diversitatea si preturile rezonabile ale produselor pe care le oferim.

Gama diversificata de prajituri traditionale si torturi personalizate

Pe langa binecunoscutele produse de cofetarie, gama noastra de produse mai cuprinde 28 de sortimente de prajituri de casa si o gama larga de torturi, printre care:

  • tort cu betisoare de ciocolata alba sau neagra
  • tort din martipan
  • tort ornat cu frisca
  • tort ornat cu fulgi de ciocolata.

Acestea sunt perfecte pentru ocazii speciale, precum nunti, botezuri, aniversari, promovari, sau alte ocazii.

Torturile sunt umplute cu creme fierte, fructe sau foite crocante de nuca. Puteti alege atat umplutura, cat si exteriorul tortului. De asemenea, realizam si figurine din martipan, vafe comestibile personalizate cu fotografii sau cu imagini din basme, precum si torturi surpriza (erotice).

Prima cofetarie cu produse Raw Vegan

In Oradea, suntem singura cofetarie care realizeaza si comercializeaza produse Raw Vegan.

Produsele noastre raw vegan nu contin zahar, lapte, oua, faina, gluten sau ingrediente de alta origine decat cea vegetala. Materia prima folosita la aceasta gama de produse este formata din fructe, seminte, legume, unt de cacao, ulei de cocos, si altele, toate acestea ramanand neprocesate.

Fiecare tort este creat cu cea mai mare atentie si cu cea mai apriga pasiune, incepand de la blat si pana la ultimul ornament.