Ingrediente

Reteta de succes a Cofetariei Sweet Mocca se bazeaza pe ingrediente proaspete si naturale cum ar fi untul, ouale, nuca naturala, care intra in compozitia produselor, precum si  apreciata ciocolata veritabila folosita la prepararea sortimentelor pe baza de ciocolata.

OUALE de gaina se afla printre cele mai consumate alimente pe care le folosim in prepararea prajiturilor si a torturilor noastre, datorita proteinelor si vitaminelor pe care le contin.

UNTUL pe care il folosim il extragem prin agitarea smantanei proaspete .  Este greu sa iti dai seama daca un produs este proaspat sau nu, tocmai de aceea ne bazam pe ingrediente naturale, ca voi, clientii nostri dragi, sa puteti simti diferenta de la prima degustare.

NUCILE pe care le folosim in prajiturile noastre nu sunt procesate, ci sunt nuci naturale care isi pastreaza antioxidantii si vitaminele esentiale.

Prin textura fina şi aroma sa puternica, dar rafinata, Ciocolata Belcolade pe care o folosim satisface pana si cele mai exigente gusturi. Fie ca preferati ciocolata neagra („pura”), fie ciocolata cu lapte sau pe cea alba, va puteti alege tipul de ciocolata care sa vi se potriveasca. Va oferim de asemenea ciocolata organica sau fara zahar.