Testimoniale

Toate prajiturile, torturile sunt super delicioase, aspectuoase si proaspete. Gust exceptional, personal simpatic. Recomand cu incredere!!! Felicitari Cofetaria Sweet Mocca !!!

Valeria F.  25 Octombrie 2017

Saratele ca de la bunica, prajituri ireprosabile! Recomand!

Daniel I. 25 Octombrie 2017

Cand am căutat cofetăria de unde să comandam tortul miresei si candy bar, am căutat ceva să fie de calitate si la preț bun! La Cofetăria Mocca am găsit pret raport calitate! Prăjituri de casă cu crema fiarta, e tot mai rar în lumea cofetariilor. La Mocca toate prăjiturile sunt făcute după rețete tradiționale de casa. Noi am fost foarte mulțumiți și de prăjiturile lor și de serviciile oferite de conducere, angajați. Va recomand! Si rămânem clienți fideli și în viitor.

Anita C. 25 Octombrie 2017

Daca vrei torturi delicioase , proaspete si pline de culoare pentru copilul tau , apeleaza cu incredere la aceasta cofetarie! Iti ofera solutii la orice problema in domeniul dulciurilor si sunt foarte seriosi

Loly. S.D.J 26 octombrie.2017

Prajituri foarte gustoase, personal profesionist si servicii de calitate la un pret mai mult decat decent. Pentru nunta noi am comandat de la ei toate produsele (macheta, felii de tort, candy bar, platouri pentru acasa, saleuri) si am fost foarte multumiti! Decoratiunile personalizate au scos in evidenta candy barul!
Recomand!!!

Adela A. 02 Noiembrie 2017

Cu placere intru oricand in aceasta unitate. Servirea este ok. Produsele super gustoase si proaspete. Recomand cu drag.

Alexandru V. 02 Noiembrie 2017