Candy Bar Magnific – COD 30 CB

Candy Bar MagnificCandy Bar Magnific – COD 30 CB

Acest Candy Bar Magnific – COD 30 CB, a fost punctul cel mai apetisant al evenimentului de la sala de nunti Coloseum din Oradea.

Toate delicatesele sunt realizate doar din ingrediente naturale.
Compozitia bogata in cele mai diversificate forme si ingrediente, completata cu platouri cu fructe, confera un aspect grandios si de neuitat.

Marea diversitatea a sortimentelor de prajiturele, cat si a fructelor in sine care se pot pune in aranjament, permite placerea de a savura multitudinea de delicii, care atrag si prin incantarea ochilor.

Puteti chiar sa alegeti combinatia perfecta pentru un candy bar personalizat dupa gustul si preferintele dumneavoastra. Va punem la dispozitie lista cu produsele individuale si cu pachetele, in functie de numarul de invitati. Puteti sa va alegeti dumneavoastra fructele pentru aranjament, pe care le doriti la eveniment.

Produse individuale, cum ar fi: bilute cocos, bilute alune, bilute Raffaello, bilute castane, tarte cu fructe, deserturi la pahar, bomboane Ady, minieclere, turnulet Minichoux, miniprajituri de casa, cescute cu crema de cafea, Muffins, Macarons, Cace Pops, Delicatese, Truffe de ciocolata, asteapta sa faca parte din preferintele dumneavoastra pentru un candy bar perfect.

Va asteptam cu drag cu comenzile dumneavoastra, la Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503