Tort pentru copii jungla-COD319 TA

tort pentru copii jungla (1)Tort pentru copii jungla

Acest tort pentru copii jungla este un tort etajat din martipan, viu colorat si plin de detalii.

Micutul Leo si-a dorit ceva inedit pentru ziua lui onomastica, si pentru ca ii plac foarte mult dinozaurii, am decis sa incorporam chiar jucariile lui in decorul tortului sau aniversar.

Astfel ca, dinozaurii de jucarie au reprezentat o sursa de inspiratie pentru intregul tort, de la culori pana la detaliile frunzelor. 

Palul pe care am asezat tortul a fost, de asemenea, acoperit cu martipan verde, iar deasupra am realizat un decor din frisca verde deschis, reprezentand mici tufe de verdeata.

Cu toate ca acest tort etajat din martipan nu a fost in intregime comestibil, pentru rezultatul final a meritat cu desavarsire sa folosim cateva elemente necomestibile.

Ne-am dorit o jungla in adevaratul sens al cuvantului, plina de culoare si cat mai incarcata, si ne bucuram ca ne-a iesit conform asteptarilor pe care le-am avut atat noi, dar mai ales clientul.

Tortul poate fi umplut cu doua creme la alegere dintre: ciocolata, vanilie, lamaie, cafea, nuca sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.