Delicii traditionale de Paste!

prajiuri paste

Delicii traditionale de Paste!

In acest articol, va prezentam produsele traditionale pe care le puteti comanda de sarbatorile Pascale! Le veti gasiti in cofetaria noastra, si se pot comanda fie personal, fie telefonic. 

baigli traditional nuca macCozonac unguresc Baigli 

Nu este un secret faptul ca baigli-ul unguresc este savurat in orice familie in pragul sarbatorilor, asa ca nu putem decat sa va asteptam cu doua sortimente: mac si nuca, ambele compozitii fiind foarte bogate.

cozonaci traditionaliCozonaci traditionali de casa 

Se stie ca de Paste cozonacii sunt si ei nelipsiti de pe masa imbelsugata. Extrem de pufosi si deliciosi, acestia sunt disponibili in trei variante: nuca, mac, rahat.

 

prajitura la platouMiniprajituri de casa

Miniprajiturelele de pe platou sunt si ele nelipsite in perioada Sarbatorilor, astfel ca v-am pregatit diferite sortimente, precum: Fanta, Regal, Katy, Napolitana, si multe altele.

 

Covrigei traditionaliCovrigei traditionali

Se stie ca cei mai buni covrigei de casa pe care ii veti manca sunt cei proaspat scosi din cuptorul cofetariei Mocca. Daca nu i-ati incercat inca, e timpul!

Saratele traditionaleSaratele traditionale 

Pe langa covrigei, va putem pregati pe platouri si saratele traditionale, realizate din aceleasi ingrediente precum covrigeii.

 

baigli raw vegan 01Baigli Raw Vegan 

Pentru iubitorii de deserturi fara zahar, am pregatit baigli raw vegan din foita deshidrata de mar, cu umplutura de nuca sau mac. Se realizeaza la comanda!