Macheta botez cu ingerasi – COD 073 B

macheta botez ingerasi 01Macheta botez cu ingerasi

Aceasta macheta botez cu ingerasi are o semnificatie aparte, fiind inconjurata cu ingerasi care vegheaza somnul bebelusului ce doarme pe o semiluna.

Formata din trei etaje, culorile predominante ale machetei sunt albastrul deschis, galben si alb, cromatica fiind foarte potrivita si pentru un botez dedicat unei fetite, desigur daca se opteaza pentru o alta figurina cu bebelus.

La baza fiecarui etaj sta de paza cate un ingeras, figurina din martipan realizata in numar de trei.

Primele doua nivele sunt acoperite cu martipan alb, urmand ca nivelul de sus sa fie intr-o nuanta de albastru deschis.

Decorul sau este foarte delicat, fiind acoperit cu bilute albe ce imita norisorii pufosi care inconjoara cerul, alaturi de semiluna, care ii ofera un loc de odihna bebelusului ce tocmai a venit pe lume.

Aceasta macheta poate sa fie personalizata si pentru fetita dumneavoastra, si poate fi inchiriata daca comandati de la noi feliile de tort.

Umplutura pentru felii de tort se poate face din doua creme, si anume: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

La cerere, se pot adauga bucati de fructe, iar pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.