Macheta botez ursuletii veseli – COD 082 B

macheta botez ursuletii veseli 05Macheta botez ursuletii veseli

Aceasta macheta botez ursuletii veseli este una foarte jucausa fiind decorata cu o multime de ursuleti zambareti.

Formata din trei etaje, a fost acoperita cu martipan albastru, iar la fiecare nivel au fost presarate nori si stelute magice si ursuleti veseli, toate aceste elemente fiind realizate din martipan.

Luna sta de veghe deasupra machetei, agatandu-se de ea un ursulet mai indraznet, doritor sa pluteasca printre nori.

O noapte jucausa si magica intruchipata in aceasta macheta, o face perfecta atat pentru baietei, cat si pentru fetite, modelul fiind unul neutru, chiar daca nuanta albastra predomina.

Este o macheta speciala care va transforma evenimentul dumneavoastra intr-unul de neuitat. Iar partea buna este ca aceasta macheta poate fi inchiriata daca comandati de la noi feliile de tort.

Umplutura pentru felii de tort se poate face din doua creme, si anume: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

La cerere, se pot adauga bucati de fructe, iar pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.

Daca v-ati decis asupra machetei si sunteti dornic sa o aveti ca element principal la fericitul eveniment, asteptam sa ne contactati!