Macheta cu Puiuti- Fetite-Cod 84B

Macheta cu puiuti- fetite Macheta cu puiuti- fetite

Aceasta macheta cu puiuti- fetite, este special conceputa in culorile roz cu alb, specifice fetitelor. Ornamentele cu trandafiri roz asezate in topul tortului, scot in evidenta frumusetea acestuia, iar puiutii ornamentali, emana senzatie de caldura si dragoste. Macheta cu puiuti pentru fetite este realizata cu multa pasiune de cofetarii si decoratorii profesionisti ai Cofetariei Sweet Mocca din Oradea.
Aceasta macheta pentru botez, este conceputa pe doua etaje, este acoperita cu martipan, iar ornamentele florale si ornamentele de puiuti, sunt si ele lucrate din martipan.  Se pot efectua si  personalizari pentru fetita dumneavoastra.
In mod sigur, un astfel de tort va incanta ochii si papilele gustative atat a copiilor, cat si a adultilor prezenti la botezul fetitei dumneavoastra. Desigur si pozele, sau filmarile realizate langa o asemenea macheta cu puiuti, vor fi specifice unui botez de elita, organizat pentru fetita dumneavoastra si vor incanta toate privirile.

Este o macheta speciala care va transforma evenimentul dumneavoastra intr-unul de neuitat. Iar partea buna este ca aceasta macheta poate fi inchiriata daca comandati de la noi feliile de tort.

Umplutura pentru felii de tort se poate face din doua creme, si anume: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

La cerere, se pot adauga bucati de fructe, iar pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.

Daca v-ati decis asupra machetei si sunteti dornic sa o aveti ca element principal la fericitul eveniment.
Asteptam sa ne contactati la Tel: 0744-771503