Macheta de nunta Delice – COD 59 M

macheta de nunta Delice 02Macheta de nunta Delice

Aceasta macheta de nunta Delice este foarte delicata si are un aspect de tort real.

Decorata cu flori mari de trandafir in nuante de roz pal si galben deschis, cu mici tonuri de verde deschis, aceasta macheta este ideala pentru o mireasa la fel de delicata si gingasa.

Toate cele 4 nivele ale machetei de nunta au fost acoperite in crema alba, cu model liniar, astfel ca poate trece foarte usor ca si un tort real. 

Invitatii dumneavoastra cu siguranta nu-si vor da seama in prima faza ca aceasta macheta nu este de fapt un tort real de nunta.

Decorul machetei este potrivita atat pentru o nunta in natura, cat si pentru o nunta intr-o sala eleganta.

Daca va doriti simplitate, feminitate si un contrast cat mai deschis pentru nunta, aceasta e macheta potrivita pentru voi.

Daca alegeti aceasta macheta, feliile de tort pe care invitatii le vor savura pot avea ca umplutura doua creme la alegere, precum: ciocolata, vanilie, lamaie cu fulgi de ciocolata, cafea, iaurt cu fructe de padure, pireu de castane.

Pe langa aceste creme, feliile de tort mai pot avea ca umplutura urmatoarele creme: visine, padurea neagra, nuca, caramel, sacher, capsuni, tiramisu, raffaello (cocos), sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

De asemenea, aceasta macheta se poate realiza si ca tort real. Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.