Macheta de nunta Floraly – COD 62 M

macheta de nunta Floraly 02Macheta de nunta Floraly

Aceasta macheta de nunta Floraly este una dintre preferatele noastre.

Este o macheta plina plina de detalii si flori impresionante.

Avand patru nivele, aceasta macheta te surprinde in mod placut inca de la primul nivel, care este acoperit in intregime cu volanase din martipan roz pal. 

Celelalte trei nivele sunt acoperite in intregime cu flori de martipan: flori de mac, si trandafiri in nuante diferite precum roz si portocaliu pal, cat si alb si verde deschis, a caror bulb consta din firicele decorate cu margelute.

Este o macheta cu efect „wow” care ii vor lasa pe toti fara cuvinte. Este deosebita pentru ca se potriveste indiferent de ambientul in care veti avea nunta.

Daca va doriti o macheta feminina si speciala, plina cu flori care mai decare mai frumoase, macheta Floraly este pentru voi!

In cazul in care o alegeti, feliile de tort pe care invitatii le vor savura pot avea ca umplutura doua creme la alegere, precum: ciocolata, vanilie, lamaie cu fulgi de ciocolata, cafea, iaurt cu fructe de padure, pireu de castane.

Pe langa aceste creme, feliile de tort mai pot avea ca umplutura urmatoarele creme: visine, padurea neagra, nuca, caramel, sacher, capsuni, tiramisu, raffaello (cocos), sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

De asemenea, aceasta macheta se poate realiza si ca tort real. Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.