Macheta de nunta Luxury – COD 65 M

macheta nunta Luxury 08Macheta de nunta Luxury

Aceasta macheta de nunta Luxury este o macheta ce pune accent pe finete si rafinament.

Precum ii sugereaza si numele, este o macheta de tort luxurianta, cu accente royal vintage datorita nuantei aurii in contrast cu nuanta alba si argintie a initialelor viitorilor miri.

Auriul regal impodobeste al doilea si al patrulea etaj din cele cinci, la baza fiind decorata cu niste fodre delicate ce imita bujorii proaspat deschisi in toiul primaverii. 

Imbracata complet in martipan alb, al treilea nivel al machetei iese si el in evidenta prin faptul ca poarta cu mandrie cele doua initiale ale cuplului, initiale care de altfel se pot inlocui la cererea dumneavoastra.

Si ce alt mod mai potrivit de a decora ultimul etaj, cel din varf, daca nu cu un bujor roz? Desigur, se poate opta si pentru o altfel de decoratiune, in functie de gusturile fiecaruia.

Per total, este o macheta superba, care v-a impresiona prin eleganta si rafinamentul ei. Se potriveste intr-un decor la fel de rafinat precum este aceasta macheta.

Asadar, daca va hotarati sa o inchiriati, trebuie sa stiti ca feliile de tort pe care invitatii le vor savura pot avea ca umplutura doua creme la alegere, precum: ciocolata, vanilie, lamaie cu fulgi de ciocolata, cafea, iaurt cu fructe de padure, pireu de castane.

Pe langa aceste creme, feliile de tort mai pot avea ca umplutura urmatoarele creme: visine, padurea neagra, nuca, caramel, sacher, capsuni, tiramisu, raffaello (cocos), sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

Umpluturile sunt valabile si pentru tortuletul din varful machetei (acesta inlocuindu-se cu un tortulet real).

De asemenea, aceasta macheta se poate realiza si ca tort real, pretul fiind diferit de cel stabilit pentru inchirierea machetei.

Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.

Pentru o oferta personalizata, asteptam cu drag sa ne contactati!