Macheta de nunta Primavera–COD M52

Macheta de nunta PrimaveraMacheta de nunta Primavera.

Aceasta macheta de nunta Primavera iti transmite la propriu ganduri si emotii de primavara.

Conceputa din 4 nivele si decorata simplu, dar cu un aspect vesel, aceasta macheta de nunta este preferata oricarui cuplu de viitori miri.

Este cu siguranta macheta de nunta care te scoate din anonimat datorita exploziei de trandafiri roz din varful tortului si a florilor de mac asezate pe alocuri.

Iubirea infloreste primavara. Ce macheta de nunta mai potrivita decat una care sa evidentieze dragostea infloritoare dintre doi oameni? 

Daca alegeti aceasta macheta, feliile de tort pe care invitatii le vor savura pot avea ca umplutura doua creme la alegere.

La evenimentul Expomariage de anul acesta am pregatit pentru degustori o selectie de creme (dupa cum se poate observa in pozele de mai jos) precum: ciocolata, vanilie, lamaie cu fulgi de ciocolata, cafea, iaurt cu fructe de padure, pireu de castane.

Pe langa aceste creme, feliile de tort mai pot avea ca umplutura urmatoarele creme: visine, padurea neagra, nuca, caramel, sacher, capsuni, tiramisu, raffaello (cocos), sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

De asemenea, aceasta macheta se poate realiza si ca tort real. Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.