Macheta de nunta Royal – COD 61 M

macheta de nunta RoyalMacheta de nunta Royal.

Aceasta macheta de nunta Royal are un aspect usor rustic datorita sforii din jurul ei, dar trandafirii ii dau in plus un aspect vintage. Asadar, este o macheta speciala.

Cele patru nivele a machetei nu sunt egale, astfel ca un nivel este mai lat decat altul.

Imbracata total in martipan alb, aceasta macheta are pe alocuri nuante de negru mai deschis si mai inchis, pentru un plus de eleganta. 

Trandafirii din martipan au tonuri deschise, bulbul din mijloc fiind un verde deschis de vara, petalele terminandu-se intr-o culoare alb-portocaliu deschis.

Frunzele trandafirilor au un model deosebit, dintr-un verde crud, pentru contrast. Printre frunze, si-au facut loc cateva floricele albe cu aspect de primavara.

In varful tortuletului de macheta sta simplu cuvantul „Love”, o inscriptie aurie simbolica.

Macheta Royal este o macheta simpla, dar in acelasi timp complexa, datorita detaliilor pe care le puteti admira indeaproape daca veniti sa o vedeti si in realitate.

In cazul in care alegeti aceasta macheta, feliile de tort pe care invitatii le vor savura pot avea ca umplutura doua creme la alegere, precum: ciocolata, vanilie, lamaie cu fulgi de ciocolata, cafea, iaurt cu fructe de padure, pireu de castane.

Pe langa aceste creme, feliile de tort mai pot avea ca umplutura urmatoarele creme: visine, padurea neagra, nuca, caramel, sacher, capsuni, tiramisu, raffaello (cocos), sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

De asemenea, aceasta macheta se poate realiza si ca tort real. Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.