Macheta de nunta Rustica – COD 63 M

 macheta de nunta Rustica 02Macheta de nunta Rustica

Aceasta macheta de nunta Rustica isi merita numele datorita faptului ca are un aspect rustic.

Este o macheta plina de detalii, avand trei nivele, ceea ce o face potrivita pentru o nunta mai restransa, a carui tematica sunt elementele din natura.

Suportul de lemn pe care este asezata macheta o face si mai deosebita decat este deja.

Fiecare nivel este acoperit in crema alba, cu model liniar vertical, fiind inconjurate de sfoara. 

Florile din martipan sunt impresionante, in nuante de roz, verde crud, si culoarea caisei.

Macheta de nunta este, de asemenea, decorata cu iedera, conuri de pin si floricele mai mici albe.

Toate elementele acestei machete o face potrivita pentru o nunta rustica, in aer liber, la un cort decorat frumos, dar si intr-o sala de nunta care are acces spre un teren frumos amenajat.

Este o macheta care intruchipeaza intr-un mod fantastic natura, astfel ca se potriveste intr-un mediu care sa-i puna in valoare frumusetea.

Este preferata noastra si ne dorim sa va faca nunta si mai speciala decat va fi.

Asadar, daca va hotarati sa o inchiriati, trebuie sa stiti ca feliile de tort pe care invitatii le vor savura pot avea ca umplutura doua creme la alegere, precum: ciocolata, vanilie, lamaie cu fulgi de ciocolata, cafea, iaurt cu fructe de padure, pireu de castane.

Pe langa aceste creme, feliile de tort mai pot avea ca umplutura urmatoarele creme: visine, padurea neagra, nuca, caramel, sacher, capsuni, tiramisu, raffaello (cocos), sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

De asemenea, aceasta macheta se poate realiza si ca tort real. Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.