Machete Tort 2020

Machete Tort 2020

In acest articol va prezentam modelele noastre de Machete Tort 2020, pe care le puteti  vizualiza si  va asteptam cu drag cu comenzile de inchiriere in baza unui contract de nunta, sau eveniment special. 

Sarbatoriti evenimentele speciale din viata voastra , cu mese impodobite cu gust, in special cu delicii. De aceea si anul acesta v-am pregatit modele noi de machete, realizate in stiluri diferite –elegante, artistice, traditionale, moderne si pline de culoare – in functie de preferintele fiecaruia.

 

Macheta Tort Dolce Flamenco

Macheta Dolce Flamenco

O macheta, precum dansul dupa care a si primit numele, Flamenco sensibilizează sufletele, iar complexitatea sa  și adîncimea emoțională te acapareaza si te rupe de realitate.

 

Macheta Tort Flori de CiresMacheta Flori de Cires

O macheta, care reprezinta dulcea frumusete a naturii iar prin decorarea discreta si eleganta cu flori de cires, te duce cu gandul la sosirea primaverii si la frumusetea vietii.

 

 

 

 

 

 

Macheta Tort Ghirlanda Boema

Macheta Ghirlanda Boema

O macheta, care reprezinta tot ce este libertin, iesit din limite, atragator, artistic si totodata elegant si impunator.

 

Macheta Tort Adiere AurieMacheta  Adiere Aurie

O  macheta superba, care va impresiona prin eleganta si rafinamentul ei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Macheta Tort Fantezie AlbaMacheta Fantezie Alba

O macheta, care reprezinta puritate, frumusete nobila, eleganta. Ne duce in lumea viselor, a fanteziei, a eternitatii.

 

Macheta Tort Sweet RosesMacheta Sweet Roses

O macheta, care te atrage spre ea, sa o gusti si chiar sa mirosi trandafirii. Totul este realizat cu multa eleganta si profesionalism,  nimeni nu s-ar gandi, ca nu este un tort real.

 

 

 

 

 

 

 

Macheta Tort Lalele RozMacheta Lalele Roz

Macheta reprezinta amprentele lalelelor precum pasii nostri pe drumul vietii dulce si inflorit.

Decorul machetei este potrivit pentru o nunta atat in natura, cat si intr-o sala eleganta. Totodata poate sa va reprezinte la oricare alt eveniment special.

 

 

 

 

 

Asteptam cu drag sa va onoram comenzile, sa va cream gusturi speciale pentru momentele speciale din viata voastra.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne vizitati la Cofetaria Sweet Mocca de pe Str. Anatole France nr. 68 din Oradea, sau sunati la nr. tel.  0744-771503