Monoportii Nunta Botez Cioco – COD 34 PN

Monoportii Nunta Botez Cioco – COD 34 PN

Aceste Monoportii Nunta Botez Cioco – COD 34 PN, sunt acoperite cu crema de ciocolata si ornate cu zmeura si coacaze.

Aceste minitortulete, monoportii , se servesc portionat, individual pe suport de cartonas.

Daca ati comandat de la noi macheta tort, pentru nunta, sau botez, puteti opta si pentru astfel de monoportii, in loc de feliile de tort servite la eveniment. Monoportiile pentru nunta, pot avea diferite ornamente, sau decoruri, cu fructe, sau flori. Ele se pot personaliza dupa dorinta clientului, sau dupa creativitatea cofetarului.

Monoportiile, pot fi acoperite in exterior cu ciocolata neagra, sau ciocolata alba, pot avea diferite ornamente, decoruri sau figurine din martipan, in diferite culori si nuante.

Se pot scrie monograme sau nume intregi, in diferite culori.

Aceste tortulete, sunt delicioase, ele fiind realizate in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi realizata dintr-o varietate mare de creme fierte, cum ar fi: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).
Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.

Asteptam cu drag comenzile dumneavoastra pentru asemenea monoportii tort, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503