Pachete cadou de Craciun

Pachet Cadou Borcanul MagicPachete cadou de Craciun

Aceste pachete cadou de Craciun sunt ideale pentru a fi daruite celor dragi din familie, prietenilor, sau chiar angajatilor/colegilor de munca.

V-am pregatit patru tipuri de cadouri, unele mai consistente, altele mai simple, dar toate patru sunt la fel de delicioase si potrivite de oferit cadou in luna Decembrie.

Primul pachet cadou, „Soseta lui Mos Craciun” vine ambalat in soseta rosie traditionala de Mos si contine: o cutie cu 9 bucati de trufe din ciocolata, decorate precum cele din imagine (200 gr), un baigli traditional (450 gr), iar umplutura este la alegere dintre nuca sau mac, un pachet cu saratele traditionale (170 gr), un pachet cu covrigei traditionali (170 gr) si un pachet cu turte dulci (150 gr).

Este un cadou unic si deosebit care ii va incanta pe cei dragi voua!

Al doilea pachet cadou, „Cutie Fulg de Nea” este o cutie alba care contine 6 turte dulci, dintre care 3 sunt decorate precum cele din imagine (130 gr).

O alta optiune este pachetul cadou „Borcanul Magic” care contine 7 bucati de turta dulce (140 gr) dintre care 2 sunt decorate precum cele din imagine si vin ambalate in borcanul din imagine, cu un Mos Craciun vesel pe capacul borcanului.

Al patrulea pachet cadou, „Aroma Craciunului” este o pungulita ce contine 5 turte dulci – 2 braduleti, 2 clopotei si 1 omulet, toate decorate precum cele din imagine (105 gr).