Paine cu Maia Fara Gluten
In aceasta Paine cu Maia Fara Gluten, vei descoperi noul mod de a savura gustul autentic al painilor, preparate cu maia naturala.
Special conceputa si pentru cei cu intoleranta la gluten, aceasta paine este 100% fara gluten.
Bucură-te de o textura crocanta si o aroma inconfundabila, potrivita pentru toti cei care apreciaza o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Experimenteaza o reteta inedita, ideala pentru orice moment al zilei, acum si in varianta fara gluten. Alege sa te bucuri de gustul autentic, fara compromisuri!
Painea cu maia fara gluten, este o alternativa sanatoasa la painea traditionala. Ofera multiple beneficii pentru cei care au intoleranta la gluten sau prefera o dietă fara gluten.
Beneficii
Digestie mai ușoara: Datorita procesului de fermentatie al maialei, painea este mai usor de digerat decat painea fara gluten facuta cu drojdie comerciala.
Textura și gust: Painea cu maia fara gluten are o textură mai densă și un gust distinct, adesea mai complex si usor acrisor, datorita procesului de fermentare.
Valoare nutriționala: Fermentația poate creste biodisponibilitatea anumitor nutrienti si poate reduce antinutrientii din fainurile folosite.
Ingredienete:
Amestec de faina fara gluten Schar, Faina de sorg (48%), amidon de tapioca, fibre din coji de seminte de psyllium, ulei de floarea soarelui, sare,miere de albine, apa filtrata si seminte la alegere.
Realizam cu drag, la comanda, paine cu maia si cu diverse seminte in compozitie, in functie de dorinte.
Va asteptam cu drag, la sediul Cofetariei Sweet Mocca, Str. Anatole France nr. 68, din Oradea, sau telefonic la nr. 0744-771503