Produse traditionale delicioase de Pasti!

Produse traditionale delicioase de Pasti!

In acest articol va propunem cateva produse traditionale delicioase de Pasti, pe care le puteti gasi in cofetaria noastra in preajma acestor sarbatori.

cozonac baigliCozonac unguresc Baigli

Un prefarat al oricarei familii in aceasta perioada, cozonacul Baigli este disponibil cu umplutura bogata de nuca sau mac.

 

Cozonac TraditionalCozonac traditional

Nelipsit de pe masa de Sarbatori este si cozonacul traditional. Pufos si aromat, este disponibil in urmatoarele sortimente: nuca, mac, si rahat.

prajitura de casaPrajitura de casa

Cu mult drag si spor va pregatim si platouri cu prajituri de casa asortate, precum: dobos, regal, nociolla, prajitura fanta, cocos, iaurt, mac, si multe altele.

Covrigei traditionaliCovrigei traditionali

Cei mai buni covrigei de casa pe care ii veti manca sunt cei proaspat scosi din cuptorul cofetariei Mocca. Ca sa va convingeti, va pregatim la comanda si platouri cu covrigei.

Saratele traditionaleSaratele traditionale

Nici saratelele nu pierd teren in fata covrigeilor traditionali pentru ca sunt la fel de gustoase. Disponibile cu mac, susan sau chimen sunt un adevarat deliciu pentru masa de sarbatori.

Tot in aceasta perioada va asteptam si cu trei dintre cele mai apreciate prajituri: Boema Boema, Snickers si prajitura Zserbo.

Pentru comenzi, va rugam sa ne sunati pana in data de 04 Aprilie, ora 19:00!