Tort Aniversar Curcubeu – COD 504

Tort Aniversar Curcubeu – COD 504

Acest Tort Aniversar Curcubeu – COD 504 este acoperit cu multe straturi de dantelute din martipan in culorile curcubeului.
Decorul este de vis, compus din trandafiri, stelute, fluturas si coronita, realizate tot din martipan, in culori pastel.

Fura toate privirile invitatilor si toata lumea asteapta cu nerabdare sa guste din acest deliciu.
Dupa cum v-am obisnuit, toate bunatatile noastre sunt realizate doar din ingrediente naturale si cu creme fierte.

Bine’nteles, impresiile favorabile nu s-au lasat asteptate, toata lumea savureaza incantata fiecare imbucatura.
Astfel de vesti ne incanta si pe noi, cofetarii si ne da impuls pentru a crea in continuare torturi delicioase si minunate.

Mesajele pot fi introduse, in functie de preferintele dumneavoastra, in diferite culori, pe suprafata, sau pe placute comestibile montate.

Interiorul se poate realiza din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte.

– creme fierte la alegere, precum: ciocolata, vanilie, nuca, lamaie, cafea, pireu de castane, sacher, raffaello (cocos)

– creme mousse de ciocolata, ciocolata alba, iaurt, zmeura, capsuni, visine.

Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra;

– sau specialitatile casei: Mocca( crema de ciocolata/ vanilie/ visine/ salam de biscuiti, intre foi crocante de nuca, sau piscot de ciocolata/vanilie), Eszterhazy (foita crocanta de nuca si crema de vanilie)

Doar pentru ornarea torturilor comandate de la noi, putem realiza si o diversitate mare de figurine din martipan pentru decor, in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan pentru torturile comandate de la noi, se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Va asteptam cu drag, cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503