Tort aniversar dovleac – COD 040 A

Tort aniversar dovleac – COD 040 A

Acest Tort aniversar dovleac – COD 040 A, este ideal si de  Halloween.

Pentru decorul acestui tort aveti de ales intre doua tipuri de exterior: din martipan sau din frisca.

Tortul in forma de dovleac cu exteriorul din martipan, a fost realizat din piscot si crema; ca exterior am folosit un decor special cu care am scos in evidenta forma de dovleac a tortului.

Tortul se poate realiza si cu exteriorul din crema, sau frisca, fiind decorat dupa forma unui dovleac.

Pentru interiorul tortului puteti alege o crema fiarta de ciocolata, vanilie, nuca, cafea, lamaie, caramel, tiramisu, capsuni, fructe de padure, iaurt.

In creme putem introduce si bucati de fructe de exemplu: visine , capsuni sau fructe de padure.

Blatul se poate realiza din pandispan alb ( vanilie ) sau negru (cacao) cu nuca sau foite crocante cu nuca ori mac.

Mesajele pot fi introduse, in functie de preferintele dumneavoastra, in diferite culori, pe suprafata, pe lateral, sau pe placute comestibile montate.

Doar pentru ornarea torturilor comandate de la noi, putem realiza si o diversitate mare de figurine din martipan pentru decor. Totul in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan pentru torturile comandate de la noi, se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Va asteptam cu drag, cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503