Tort aniversar flamingo – COD 378 TA

tort aniversar flamingo 02Tort aniversar flamingo

Acest tort aniversar flamingo este un tort tropical in ton cu tendintele oricarei petreceri de vara.

Decoratiunile vesele in format 2 D, si anume pasarile flamingo au fost realizate pentru Raisa din vafa (poza comestibila) de martipan si au fost asezate pe ambele nivele ale tortului.

Tortul a fost acoperit in martipan alb, insa la baza lui am realizat niste nuante jucause de verde, in dégradé. 

Pentru alte elemente de decor vesele si in tonuri cat mai tropicale, am realizat manual flori in trei nuante diferite, inspirandu-ne ca si aspect de la florile ce poarta denumirea de „hibiscus hawaiian”.

Pentru a compeleta decorul final, am adaugat si trei ananasi in miniatura, doi la baza tortului, si unul in varful tortului, alaturi de flori, de pasarea flamingo si de simbolul auriu „Love”.

Raisa a avut parte de o petrecere de vara senzationala si ne-am bucurat sa ne ridicam la nivelul asteptarilor cu acest tort aniversar minunat.

Daca va doriti un astfel de tort, el poate fi umplut cu doua creme la alegere dintre: ciocolata, vanilie, lamaie, cafea, nuca sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.