Tort Aniversar Retro Music – COD 520

Tort Aniversar Retro Music – COD 520

Acest Tort Aniversar Retro Music – COD 520, este acoperit cu martipan. Este decorat cu un disc retro si cu siluete care danseaza.

O creatie perfecta pentru orice petrecere, care te imbie atat la dans, cat si sa gusti acest deliciu.Contine doar ingrediente naturale.

Se poate realiza in interior din piscot de vanilie sau ciocolata. Umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte.

– creme fierte la alegere, precum: ciocolata, vanilie, nuca, lamaie, cafea, pireu de castane, sacher, raffaello (cocos).

– creme mousse de ciocolata, ciocolata alba, iaurt, zmeura, capsuni, visine.

Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.

Specialitatile casei:
-Mocca( crema de ciocolata/ vanilie/ visine/ salam de biscuiti, intre foi crocante de nuca, sau piscot de ciocolata/vanilie).
-Eszterhazy (foita crocanta de nuca si crema de vanilie).

Pentru ornarea cu poza comestibila, puteti sa ne trimiteti poza dorita pe e-mail.

Doar pentru ornarea torturilor comandate de la noi, putem realiza o diversitate mare de figurine din martipan pentru decor, in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan. Noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan pentru torturile comandate de la noi, se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Va asteptam cu drag, cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503