Tort anivesar Alb Auriu – COD 442

Tort anivesar Alb Auriu - COD 442Tort anivesar Alb Auriu – COD 442

Acest Tort anivesar Alb Auriu – COD 442, este acoperit cu martipan alb, iar elementele si figurinele albe cu efecte aurii, confera un aspect imaculat, elegant, de bun gust.
Pe cat de frumos, pe atat de apetisant, acest tort va infrumuseta si va „lumina” masa festiva de la oricare eveniment special din viata voastra, sau a copiilor vostri.

Ingredientele naturale, crema fiarta si gusturile imbietoare din compozitie, fac acest tort unul de exceptie.

Se poate realiza in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte, cum ar fi:
ciocolata, iaurt, visine, vanilie, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.

Putem realiza o diversitate mare de figurine din martipan pentru decor, in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Va asteptam cu drag, cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-77150