Tort Baby Blue – COD 89B

Tort Baby BlueTort Baby Blue – COD 89B

Acest Tort Baby Blue – COD 89B, este special creat cu ocazia Botezului unui baietel dragalas.

Tortul este acoperit cu martipan albastru cu buline albe, iar botoseii realizati cu atentie deosebita la toate elementele ii dau un plus valoare si un aspect deosebit de atragator, spre incantarea tuturor invitatilor, iar gustul delicios, care caracterizeaza aceasta creatie, va face acest eveniment de neuitat.

Se pot scrie monograme sau nume intregi, in diferite culori.

Putem realiza diverse figurine din martipan, in functie de cerintele dumneavoastra. Preferabil ar fi, sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurinele din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Torturile pentru botez, sunt delicioase, ele fiind realizate in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi realizata dintr-o varietate mare de creme fierte, cum ar fi: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).
Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.

Va asteptam cu drag cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea tortulete, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503