Tort Baby Mikey – COD 418

Tort Baby MikeyTort Baby Mikey – COD 418

Acest Tort Baby Mikey – COD 418 este o creatie spectaculoasa, perfecta pentru ziua de nastere, botezul, sau oricarui eveniment special din viata unui copilas.

Modelajul din martipan de culori albastru, galben, alb, jocul de artificii reprezentat de stelute, fundita ca un semn de cadou impachetat frumos, fac ca acasta  creatie de tort sa fie unul special, atragator , care capteaza toate privirile.
Gustul delicios este de la sine inteles, deoarece folosim doar ingrediente naturale si retete incercate, care si-au primit deja aprecierile in timp.

Se pot scrie monograme sau nume intregi, in diferite culori.

Putem realiza diverse figurine din martipan, in functie de cerintele dumneavoastra. Preferabil ar fi, sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurinele din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Asemenea torturi pentru copii, sunt delicioase, ele fiind realizate in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi realizata dintr-o varietate mare de creme fierte, cum ar fi: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).
Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.

Va asteptam cu drag cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea tortulete, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503