Tort Baieti Batman – COD 609

Tort Baieti Batman – COD 609

Acest Tort Baieti Batman – COD 609, este decorat cu renumita figurina din martipan, inconjurata cu multi lilieci pe bete.

Este un tort perfect pentru ziua de nastere a oricarui baietel care este fan Batman.

Tort rotund, acoperit cu martipan crem, pe lateral cu elemente gri cu aspect de cladiri. Deasupra sta vigilent Batman, asteptand semnalul, pentru a salva oameni.

Folosim doar ingredientele naturale si creme fiarte, pentru sanatate si pentru un gust desavarsit

Putem realiza torturile, in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte, cum ar fi:
ciocolata, iaurt, visine, vanilie, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.

Doar pentru ornarea torturilor comandate de la noi, putem realiza si o diversitate mare de figurine din martipan. Figurina va fi facuta, in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan pentru torturile comandate de la noi, se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare. Martipanul trebuie sa se intareasca, pentru a putea fi folosit ca ornament.

Va asteptam cu drag, cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-77150