Tort botez Blue Dreams COD 87 B

Tort botez Blue Dreams Tort botez Blue Dreams COD 87 B cu dantela

Acest Tort botez Blue Dreams Cod 87 B cu dantela, este creat cu mult drag, pentru un ingeras de baietel, de catre cofetarii nostri profesionisti.

Este atat de incantator, incat nici nu-ti vine sa-l tai, dar trebuie sa-l gusti. Cu o eleganta deosebita si gustul pe masura, acest tort botez Blue Dreams, va face de neuitat acest eveniment unic.

Se pot scrie monograme sau nume intregi, in diferite culori.

Putem realiza diverse figurine din martipan, in functie de cerintele dumneavoastra. Preferabil ar fi, sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurinele din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Torturile pentru botez, sunt delicioase, ele fiind realizate in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi realizata dintr-o varietate mare de creme fierte, cum ar fi: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).
Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.

Va asteptam cu drag cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea tortulete, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503