Tort Botez Carnaval – COD 101 B

Tort Botez Carnaval – COD 101 B

Acest Tort Botez Carnaval – COD 101 B, este decorat cu un bebelus deghizat in baby dinosaur, din placa de martipan, pregatit parca pentru carnaval.

Multe elemente si buline colorate pe intreaga suprafata a tortului, emana un aer de veselie si fericire.

O delicatese perfecta pentru botezul sau ziua de nastere in cinstea oricarui copil, care va fi pe placul tuturor invitatilor.

Interiorul se poate realiza din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte.
– creme fierte la alegere, precum: ciocolata, vanilie, nuca, lamaie, cafea, pireu de castane, sacher, raffaello (cocos)
– creme mousse de ciocolata, ciocolata alba, iaurt, zmeura, capsuni, visine.

Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra;
– sau specialitatile casei:
– Mocca(crema de ciocolata/ vanilie/ visine/ salam de biscuiti, intre foi crocante de nuca, sau piscot de ciocolata/ vanilie),
– Eszterhazy (foita crocanta de nuca si crema de vanilie)

Doar pentru ornarea torturilor comandate de la noi, putem realiza si o diversitate mare de figurine din martipan pentru decor, in functie de cerintele dumneavoastra.
Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan pentru torturile comandate de la noi, se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Va asteptam cu drag, cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503