Tort botez cei doi frati – COD 077 B

tort botez cei doi frati 01Tort botez cei doi frati

Acest tort botez cei doi frati este un tort 2 in 1, fiind realizat nu doar pentru micuta Iasmina, dar si pentru fratiorul ei care se bucura de venirea ei pe lume.

Daca va doriti ca tortul de botez sa exprime legatura speciala dintre frati, acest model este unul perfect pentru evenimentul dumneavoastra.

Format din trei etaje, tortul a fost acoperit in martipan alb, avand accente roz.

Baza tortului a fost decorata cu dungi roz din martipan, iar deasupra am asezat o fundita din martipan realizata manual. Urmatorul nivel l-am pastrat simplu si curat, urmand ca ultimul nivel (tortuletul din varf) sa fie imbracat cu multe floricele albe.

In mijlocul tortului am asezat pe un suport din martipan numele frumoasei nou-nascute, si anme Iasmina Andreea, iar intre floricele, pe ea dormind, somnul fiindu-i vegheat de fratele mai mare, ambele fiind figurine din martipan realizate manual cu multa grija.

Un astfel de tort etajat de botez poate avea ca umplutura doua creme la alegere dintre: ciocolata, vanilie, lamaie, cafea, nuca sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.

Putem realiza diverse modele de figurine din martipan, in functie de cerintele clientului.

Pentru aceasta, trebuie sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.