Tort botez cu ingeras – COD-86 B

tort botez cu ingeras Tort botez cu ingeras si aripi de inger

Acest tort botez cu ingeras si aripi de inger este magnific si reflecta inocenta pura, prin albul imaculat si creatia decoratiunii. Imaginatia si priceperea decoratorilor cofetari ai Cofetariei Sweet Mocca ,a dat dovada si de data aceasta de profesionalism.

Se pot scrie pe tort monograme sau nume intregi, in diferite culori si nuante.

Tortul de botez cu ingeras este incantator si delicios. Un asemenea tort, se poate realiza in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte,  cum ar fi: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).
Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.

Putem realiza diverse modele de figurine din martipan, in functie de cerintele clientului.

Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan se discuta si se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Va asteptam cu drag cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503