Tort botez etajat cu stelute – COD 080 B

tort botez etajat cu stelute 05Tort botez etajat cu stelute

Acest tort botez etajat cu stelute este de un albastru pal foarte placut la vedere, lucrat cu multa delicatete si grija.

Conceput din doua etaje mai late ca dimensiune, exteriorul tortului a fost acoperit cu martipan in doua nuante, alb si albastru pal, fiind decorat cu multe stelute in aceleasi nuante. 

O optiune de a ura un calduros „Bine ai venit pe lume” cu un tort decorat cu multe stele norocoase este intotdeauna ideala, indiferent de tematica petrecerii.

Iar pentru un efect cat mai potrivit cu tematica botezului este acea pereche speciala de botosei finuti, realizati manual din martipan, pentru care puteti opta oricand, la comanda, ca si decor deasupra tortului.

Daca doriti sa optati pentru un model similar de tort de botez, umplutura acestuia poate fi compusa din doua creme la alegere, dintre: ciocolata, vanilie, lamaie, cafea, nuca sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.

Putem realiza diverse modele de figurine din martipan, in functie de cerintele clientului.

Pentru aceasta, trebuie sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.