Tort botez nasturei – COD 083 B

tort botez nasturei 06Tort botez nasturei

Acest tort botez nasturei este un model foarte simpatic pentru orice nou-nascut.

Format din doua etaje, culorile predominante ale acestui tort de botez sunt albastrul pal, gri deschis si alb.

Cel mai simpatic element de decor este ursuletul Nasturel ce sta in varful tortului cu un biberon, ursulet realizat manual din martipan albastru.

In jurul lui, am decorat tortul cu nasturei in nuante de gri si albastru. Baza tortului a fost decorata si ea cu dungi in aceleasi nuante, iar lateral am optat pentru o fundita albastra, realizata si ea din martipan.

O astfel de fundita este potrivita si pentru un baietel, nu doar pentru o fetita, deoarece confera un aspect gingas al tortului.

Daca doriti sa optati pentru un model similar de tort de botez, umplutura acestuia poate fi compusa din doua creme la alegere, dintre: ciocolata, vanilie, lamaie, cafea, nuca sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.

Putem realiza diverse modele de figurine din martipan, in functie de cerintele clientului.

Pentru aceasta, trebuie sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.