Tort botez Sweet Dreams – COD 076 B

tort botez sweet dreams 05Tort botez Sweet Dreams

Acest tort botez Sweet Dreams este unul exceptional. De fapt, cuvintele ni se par de prisos si indraznim sa spunem ca imaginile vorbesc de la sine.

Executat impecabil, ne-am dorit ca acest tort sa exprime toate urarile de bine pe care le dorim nou-nascutului, si anume iubire, pace interioara si crestere curata.

Format din 3 etaje, tortul a fost tras intr-o crema galbena deasupra careia am realizat un model minimalist, tot din crema, in diferite culori calde. 

In contrast, au fost adaugati trandafirii galbeni si portocalii pali, iar deasupra celui mai mic nivel am asezat cu grija un glob de cristal.

Un glob in care cel mic doarme linistit si viseaza in timp ce ingerii il vegheaza si ii inalta visele spre cer. Nu degeaba l-am denumit „sweet dreams”.

Un nume sugestiv, pentru un tort si mai sugestiv, cu un aspect gingas si feminin. Iar partea buna este ca acest model nu este acoperit cu martipan, acesta fiind de multe ori o optiune care nu place tuturor.

Daca va doriti un tort similar pentru marele eveniment din viata voastra, trebuie sa stiti ca un astfel de tort pentru botez poate avea ca umplutura o varietate mare de creme fierte, cum ar fi: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.