Tort Brawl Stars – COD 419

Tort Brawl StarsTort Brawl Stars – COD 419

Acest Tort Brawl Stars – COD 419, este creat pentru un baietel, al carui joc preferat apare pe toata suprafata, roata- roata, cu vafe comestibile reprezentand personajele si insemnele acestui joc captivant.

Tortul supraetajat, acoperit cu ciocolata sub forma unei cascade si cu modelele din joc, este o aparitie spectaculoasa la oricare eveniment din viata unui copil.
Desigur, putem realiza diferite ornamente, in functie de cerinte, iar gustul delicios va impresiona la randul lui.
Cu un astfel de tort, evenimentul va fi de neuitat.

Un asemenea tort, se poate realiza in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte, cum ar fi: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.

Putem realiza vafele comestibile dupa pozele trimise de dumneavoastra, sau dupa cerinte de alte poze.

Putem realiza diverse modele de figurine din martipan, in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Va asteptam cu drag, cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503