Tort cap de pisica
Acest tort cap de pisica a fost realizat special pentru ziua Giuliei. Mama ei si-a dorit un decor cu pisica, iar culoarea predominanta sa fie roz, insa ne-a lasat mana libera.
Asadar, am realizat un tort dreptunghiular, pe care l-am decorat cu frisca si fulgi de ciocolata albi.
In colturile din stanga si dreapta, am realizat trandafiri roz din frisca, pentru un aspect cat mai feminin si delicat.
Elementul principal, asezat in mijlocul tortului dreptunghiular, este capul de pisica, realizat dintr-un tortulet mai mic rotund, imbracat in martipan alb.
I-am adaugat urechiusele din martipan, iar elementele fetei le-am pictat manual, iar la baza capului de pisica am adaugat un colier roz, realizat din frisca.
Daca alegeti un tort decorat precum acesta, el poate fi umplut cu doua creme la alegere dintre: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).
La cerere, se pot adauga bucati de fructe in interiorul tortului.
Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.