Tort confirmare – COD 321 TA

tort confirmareTort confirmare

Acest tort confirmare a fost realizat pentru un eveniment important, avand detalii si ornamente  specifice Bisericii Catolice Reformate.

Tortul etajat a fost acoperit in intregime cu martipan alb, la baza caruia am adaugat un un snur impletit, realizat din martipan.

La baza tortului am adaugat ca element de decor o Biblie, realizata manual din martipan si flori de cala, realizate din martipan. 

Pe urmatorul etaj am adaugat un ciorchine real de struguri, iar intre el am asezat un pahar de aur, realizat si el din martipan, alaturi de doua spice de grau, realizate tot din martipan.

Tortul poate fi umplut cu doua creme la alegere dintre: ciocolata, vanilie, lamaie, cafea, nuca sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.

Putem realiza diverse modele de figurine din martipan, in functie de cerintele clientului.

Pentru aceasta, trebuie sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare / transport, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.