Tort Cream Tart 50 – COD 432

Tort Cream Tart 50Tort Cream Tart 50 – COD 432

Acest Tort Cream Tart 50 – COD 432 este realizat din biscuiti cu unt crocanti si deliciosi, care formeaza blaturile, si alcatuiesc cifra 50.
Intre blaturi s-a alcatuit stratul de  crema de mascarpone sub forma de bile, care-i da inaltime si aspect si mai atragator.
Deasupra celui de-al doilea blat, s-a realizat inca un strat de bilute din crema de mascarpone si s-a decorat cu fructe, cu flori din frisca si cu macaroons in culori pastel.
Astfel de torturi, au devenit foarte la moda atat in randul femeilor, cat si in randul barbatilor.

Decorul poate varia in functie de cerinte, cu fructe, macarons, flori din frisca sau chiar din martipan, bucati de ciocolata, sau bomboane.
Culorile pot fi si ele diversificate.

Pentru un aspect feminin, se pot adauga flori reale in diferite culori, cateva macaroons in culori calde, precum roz si albastru deschis, si fructe la alegere (zmeura sau capsuni) sau chiar si bomboane.

Daca oferiti acest tip de tort unui domn, pentru un aspect usor masculin, puteti opta strict pentru fructe de decor si eventual cateva macaroons in nuante mai inchise sau doar pentru bucati de ciocolata si bilute raffaello sau bilute din ciocolata.

Daca doriti sa comandati un astfel de tort, va rugam sa plasati comanda telefonic cu cel putin 3 zile inainte.