Tort cu mamarute Pink Roses – 397

Tort cu mamarute Pink Roses - 397Tort cu mamarute Pink Roses – 397

Acest Tort cu mamarute Pink Roses – 397, pe langa ca arata ca un buchet real de trandafiri roz, este si de un deliciu de nedescris. Nu pot decat sa-l ofer pentru gustat, la orice petrecere.

Doar vazand un asemenea tort, vi se lumineaza fata si zambetul apare cu siguranta.

Pe tort se pot scrie monograme sau nume intregi, in diferite culori.

Tortul cu mamarute Pink Roses este incantator si delicios. Un asemenea tort, se poate realiza in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte, cum ar fi: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).
Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.

Putem realiza diverse modele de figurine din martipan, in functie de cerintele clientului.

Pentru aceasta, trebuie sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Va asteptam cu drag cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503