Tort de absolvire – COD 379 TA

tort absolvire 02Tort de absolvire

Acest tort de absolvire este un tort din martipan alb, rotund, de 25 de felii.

Pentru a exprima cat mai bine fericirea pe care orice student si elev de clasa a XII-a o simte in ziua absolvirii, ne-am dorit sa ne folosim de ceva cat mai personal.

Astfel, pe intreaga parte laterala a tortului am folosit ca si elemente de decor niste creioane colorate, realizate din martipan, pe care am scris numele fiecarui absolvent.

Partea de sus a tortului a fost decorata cu o toca, insa nu una obisnuita. Pentru realizarea ei, am optat nu pentru culoarea neagra sau bleu inchis cum se obisnuieste, ci pentru o nuanta de verde deschis, cat mai varatica.

Astfel, pentru tinerii absolventi, anul 2019 a fost incheiat cu succes, optimism si cu multa speranta in suflet.

Daca va alegeti un decor precum acesta, tortul poate fi umplut cu doua creme la alegere dintre: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

La cerere, se pot adauga bucati de fructe in interiorul tortului.

Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.

De asemenea, putem realiza diverse modele de figurine din martipan, in functie de cerintele clientului.

Pentru aceasta, trebuie sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicarea tortului, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.