Tort de nunta primavaratic – COD 026 NFR

tort de nunta primavaratic 01Tort de nunta primavaratic

Acest tort de nunta primavaratic debordeaza de culoare si detalii de-a dreptul speciale.

Format din patru etaje, acest tort a fost acoperit cu frisca in doua culori, avand un model degrade de verde crud si alb.

Elementele care il scot in evidenta si il pun in valoare sunt cu siguranta florile reale cu care a fost impodobit, dar si fructele in nuanta visinie.

Partea de deasupra a fost ornata cu ciocolata alba care se prelinge in mod elegant pe alocuri, fiind vopsita cu auriu, nuanta comestibila de altfel.

Va garantam ca rezultatul ne-a depasit asteptarile, acest model de tort fiind spectaculos, iar in realitate a aratat cu mult mai bine decat pot aceste poze sa exprime.

Florile, fructele, verdele crud si accentele aurii, toate se afla intr-o armonie, acest tort de nunta fiind ca o simfonie de primavara.

Un astfel de model se potriveste atat pentru nuntile cu tematica boema, cat si pentru cele cu o tematica eleganta.

Daca va doriti un model de tort splendid precum acesta, trebuie sa stiti ca pentru umplutura puteti sa alegeti intre doua creme, dintre: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

La cerere, se pot adauga bucati de fructe in interiorul tortului.

Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.