Tort delicios majorat – COD 374 TA

tort delicios majorat 02Tort delicios majorat – COD 374 TA

Acest Tort delicios majorat – COD 374 TA, este unul foarte versatil ca aspect.
Poate fi adaptat foarte usor atat pentru o sarbatorita, cat si pentru un sarbatorit, prin schimbarea a catorva elemente.

Tortul etajat din imagine, a fost special realizat pentru o domnisoara, avand elemente feminine precum cifrele in nuanta aurie. Alaturi sunt capsuni proaspete, macaroons in aceeasi nuanta de auriu, precum si cifrele frumoasei varste implinite.

Desigur ca, acest model, pentru a putea fi si unul mai masculin, se poate adapta prin schimbarea catorva elemente de decor si de nuante.

Format din doua etaje, acest tort de majorat a fost acoperit in intregime cu frisca alba. Marginea fiecarui etaj a fost ornata cu ciocolata neagra „care curge”.

Fara prea multe mesaje si elemente de decor, am pastrat un aspect cat mai aerisit si curat. Ne-am bazat pe bucatile de ciocolata, bilute raffaello, si capsuni. Acestea au scos in evidenta tortul de majorat, aspectul final fiind unul foarte reusit.

Nici gustul tortului nu se lasa mai prejos, acesta fiind format din doua creme foarte fine si usoare ca si gust, cu bucati de fructe in interior, si un blat suficient de siropos si placut la gust.

Daca va doriti un astfel de tort pentru majoratul pe care urmeaza sa-l tineti alaturi de oameni dragi voua, trebuie sa stiti ca umplutura poate fi compusa din doua creme la alegere.  Ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

La cerere, se pot adauga bucati de fructe in interiorul tortului.

Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.