Tort eroii copilariei – COD 333 TA

tort superman batman spidermanTort eroii copilariei

Acest tort eroii copilariei este un tort perfect pentru ziua de nastere a oricarui baietel care este fan Spiderman, Batman sau Superman.

Tortul a fost acoperit in intregime in martipan, in culori specifice fiecarui erou pe care-l reprezinta, astfel ca a fost impartit in trei parti egale. 

Pentru partea cu Superman, am folosit martipan albastru si vafa comestibila din martipan cu simbolul acestuia, iar la capat am realizat pelerina acestuia, din martipan rosu.

Pentru partea care il simbolizeaza pe Spiderman, am folosit martipan rosu si am decupat ochii acestuia pe vafa comestibila din martipan, iar cu linii subtiri am imitat modelul panzei de paianjen.

Partea cu Batman a fost cea mai simpla de realizat, aceasta avand martipan gri pe care am atasat simbolul acestuia, realizata tot pe vafa comestibila din martipan.

Daca doriti un astfel de model de tort, acesta poate fi umplut cu doua creme la alegere dintre: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

La cerere, se pot adauga bucati de fructe in interiorul tortului.

Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.